Home ShowBiz Hera nuk do që Rezarta të bëj një bebush tjetër dhe arsyeja që jep na la pa fjalë
Hera nuk do që Rezarta të bëj një bebush tjetër dhe arsyeja që jep na la pa fjalë
0

Hera nuk do që Rezarta të bëj një bebush tjetër dhe arsyeja që jep na la pa fjalë

0
0

Rezarta Shkurta dhe Ermal Hoxha janë bërë prindër të një vajze disa vite më parë.

Vogëlushja Hera tashmë është rritur dhe është bërë një zonjushë shumë simpatike me të cilën Rezarta poston herë pas herë foto dhe video të ndryshme.

Këtë herë ajo e ka pyetur të bijën nëse dëshiron që ajo të bëjë një bebush dhe Hera refuzon duke thënë se bebushi do bëjë zhurmë gjithë natën.

Rezarta e pyet disa herë, por Hera nuk ndryshon mendje sepse e di që motra apo vëllai më i vogël do të bëjë zhurmë gjatë natës e madje kur Rezarta i thotë se edhe tij bëje zhurmë, Hera thotë se edhe bebi do të bëj zhurmë sepse do ti ngjajë asaj.

Link: https://www.instagram.com/rezartashkurta/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/By2Dx-SJHAA/