Home Aktualitet Thuhet se Rusia ka gjetur vaksinën por…
Thuhet se Rusia ka gjetur vaksinën por…
0

Thuhet se Rusia ka gjetur vaksinën por…

0
0

Në vitet e fundit ka qarkulluar në lajme se Rusia ka gjetur vaksinën, sipas BBC thuhet se Vladimir Putin i ka dhënë aprovimin e rregullt një vaksine që është testuar në njerëz në më pak se dy muaj.

Ndërkohë që organizata botërore e shëndetësisë vetëm disa javë më parë ka thënë se kanë shumë opsione në testim mirpo nuk dihet nëse ndonjëra do i funksionojë apo jo pasi është ende herët.

Të mos harrojmë që ashtu siç pandemia preku të gjithë botën pasojat e të cilës po i vuajmë edhe sot, ashtu edhe vaksina duhet të pranohet nga e gjithë bota për të qënë konform rregullatoreve të shteteve përkatës, dhe nga kjo prespektivë duket se rruga do të jetë e gjatë.

 

Burimi i fotos: https://www.pexels.com/photo/st-basil-s-cathedral-3629813/