Home Lifestyle Njihuni me burrin që ka flokë 5 metra të gjatë dhe nuk i lan prej 80 vitesh (video)
Njihuni me burrin që ka flokë 5 metra të gjatë dhe nuk i lan prej 80 vitesh (video)
0

Njihuni me burrin që ka flokë 5 metra të gjatë dhe nuk i lan prej 80 vitesh (video)

0
0

Një burrë vietnamez i quajtur Nguyen Van Chien nuk i ka prerë dhe nuk i ka larë flokët prej 80 vitesh.

Flokët e 92 vjeçarit kanë arritur aktualisht gjatësinë 5 metra dhe ai ndihet krenar për to duke thënë në një intervistë se ai beson se njëri nuk duhet të ndryshojë asnjë gjë që prej lindjes.

“Kam frikë se nëse pres flokët do të vdes, nuk guxoj të ndryshoj asnjë gjë dhe madje as ti kreh, thjesht i mbështjell me një shall që ti mbaj të thata, të pastërta dhe të bukura në dukje”, thotë Chien në një intervistë për Reuters.

“Mbaj mend që flokët e mi ishin të zeza dhe të forta dhe unë i krihja vazhdimisht për ti mbajtur të buta, por kur dëgjova thirrje nga një fuqi e mbinatyrshme e dija menjëherë që isha i zgjedhur”, vijon më tej ai gjatë intervistës, ndërsa vazhdon të besojë në lidhjen midis prerjes së flokëve dhe vdekshmërisë.

Link: https://www.youtube.com/watch?v=S_hCkidJhf0

Burimi i fotos: https://www.youtube.com/watch?v=S_hCkidJhf0