Home Lifestyle Në zemër të Londrës – Kjo është skulptura më e çuditshme që ju kanë parë ndonjëherë sytë
Në zemër të Londrës – Kjo është skulptura më e çuditshme që ju kanë parë ndonjëherë sytë
0

Në zemër të Londrës – Kjo është skulptura më e çuditshme që ju kanë parë ndonjëherë sytë

0
0

Për ata që kanë udhëtuar botën dhe kanë parë monumente, skulptura në çdo vend por kjo që do ju tregojmë ne sot renditet si një nga skulpturat më të çuditshme dhe nga ato më imagjinatë të thellë. E në fakt i tillë është edhe artisti Italian Federico Clapis, i cili ka punuar këtë skulpturë e shumë të tjera.

Nëse e ndjek faqen e tij të instagramit bien në sy shumë skulptura të tjera të punuara shumë të veçanta.

Skulptura e cila është vendosur në zemër të Londrës në vitin 2018-të është ajo më e bukra. Një grua shtatzënë dhe fëmija nga brënda barkut të saj duke mbajtur një telefon në duar.

A mendoni edhe ju që kjo është një ndër punimet e tij më të gjetura dhe më unike?

Link: https://www.instagram.com/p/Bpjyhh0AAKO/

Link: https://www.instagram.com/p/BzvEHS3HB2e/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/Bp1vXPdBUR0/