Home Lifestyle Një gotë verë çdo mbrëmje, ja përfitimet…
Një gotë verë çdo mbrëmje, ja përfitimet…
0

Një gotë verë çdo mbrëmje, ja përfitimet…

0
0

Një gotë verë e kuqe në mbrëmje është një rutinë që mund ta ndjekë kushdo pasi sjell vetëm të mira në organizëm.
Ekspertët tregojnë se të konsumosh një gotë verë në ditë të sjellë disa përfitime.
Konkretisht një gotë verë në ditë është një antioksidues shumë i mirë, shërben për të rritur kolesterolin e mirë në gjak.
Gjithashtu konsumi i një gote vere në ditë ul ndjeshëm rrezikun e atakut kardiak dhe të goditjeve në tru.
Vera është gjithashtu e mirë për zorrët, pasi studimet kanë treguar se personat që pijnë verë kanë më pak baktere në zorë sesa ata që konsumojnë pije të tjera alkolike.
Konsumi i një gote vere cdo ditë ndihmon gjithashtu në reduktimin e stresit.

Link: https://www.treehugger.com/what-glass-wine-day-does-your-body-4864161

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/l-Q3Fc1OhpI