Home Lifestyle La pas bosin e Amazon dhe Bill Gates, ky është njeriu më i pasur në botë
La pas bosin e Amazon dhe Bill Gates, ky është njeriu më i pasur në botë
0

La pas bosin e Amazon dhe Bill Gates, ky është njeriu më i pasur në botë

0
0

Sipërmarrësi i njohur afrikano jugor Elon Musk është renditur si një prej njerëzve më të pasur në botë.

Me një pasuri që kap shifrën e pabesueshme të 195 bilion dollaëve ai ka lënë pas themeluesin e Amazon, Jeff Bezos, pasuria e të cilit është 185 bilion dollar si dhe Bill Gates që renditet në vend të tretë me vlerën e pasurisë 134 bilion dollar.

Elon Musk është është Ceo i dy prej kompanive më të rëndësishme siç është Tesla dhe Spasex.

Ndërkaq ndër 20 njerëzit më të pasur në botë, 14 janë amerikanë.

Në këtë renditje themeluesi i Facebook, Mark Zuckerberg renditet i pesti me një pasuri prej 102 bilion dollarësh, pas francezit Bernard Arnauld i cili renditet i katërti në listën e njerëzve më të pasur me një pasuri prej 116 bilion dollarësh.

elon musk

Link: https://www.instagram.com/p/CJwqEWfgyHt/

Burimi i lajmit: https://www.hindustantimes.com/business-news/elon-musk-crowned-world-s-wealthiest-here-are-9-other-richest-persons-on-the-planet/story-F5f02hIZ4B08hdyPvD0iHM.html

Burimi i fotos: https://unsplash.com/photos/LVcjYwuHQlg