Home Lifestyle Një restorant anti Covid…, ja si i dyfishoi fitimet në kohë pandemie
Një restorant anti Covid…, ja si i dyfishoi fitimet në kohë pandemie
0

Një restorant anti Covid…, ja si i dyfishoi fitimet në kohë pandemie

0
0

Rrjeti i bareve dhe restoranteve në të gjithë botën pësoi humbjen më të madhe gjatë periudhës së pandemisë.

Por nuk mund të themi të njëjtën gjë për restorantin Hajme Robot në Tajlandë ku në vend të njerëzve të shërbejnë robot.

Ky lokal është hapur që në 2010, por rezultoi mjaft efektiv gjatë vitit që lanë pas duke qenë më i sigurt se restorantet e tjere, ku shërbejnë njerëz.

Ky restorant jo vetëm që nuk pësoi humbje gjatë kësaj periudhe, por dyfishoi shpenzimet, pasi ka patur më shumë punë se restorantet e tjera, duke qenë se konsiderohej më i sigurt nga klientët që  e kanë frekuentuar gjithnjë e më shumë.

resaurant robot

Link: https://www.instagram.com/p/BXvEDuGln5Z/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/BXx_x3ylk49/