Home ShowBiz Prindërit e Rita Orës zgjedhin për tu relaksuar nën bukuritë e Shqipërisë
Prindërit e Rita Orës zgjedhin për tu relaksuar nën bukuritë e Shqipërisë
0

Prindërit e Rita Orës zgjedhin për tu relaksuar nën bukuritë e Shqipërisë

0
0

Prindërit e Rita Orës kanë filluar pushimet dhe nëse mendoni se zgjedhja e tyre është jashtë rrënjëve e keni gabim.

Ata kanë preferuar që të relaksohen nën bukuritë që natyra i fali Shqipërisë.

Nëpërmjet disa postimeve në rrjete sociale e ëma e Ritës, Vera ka zbuluar se kanë vendosur të pushojnë në Jug të vendit por nuk kanë lënë pa frekuentuar dhe bukuritë magjike jashtë Jugut.

Një ndalesë të shkurtër dyshja e kanë bërë në Patok dhe pamjet janë ata që flasin më shumë se fjalët.

Turizmi i vëndit dita-ditës po kthehet në të preferuarit e Europës dhe jo vetëm për shkak të larmishmërisë së gjerë që ofron.

Linku: https://www.instagram.com/p/CREpjWhjtQIpwwzIkw9PfDtapFBwCe2siEsCRU0/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/veraora/