Home Lifestyle Seks në makinë, këto pozicione iu lënë pa frymë nga kënaqësia
Seks në makinë, këto pozicione iu lënë pa frymë nga kënaqësia
0

Seks në makinë, këto pozicione iu lënë pa frymë nga kënaqësia

0
0

1 Pozicioni i lopes.

Me partnerin tuaj të ulur në sediljen e shoferit ose të pasagjerit, ngjituni sipër dhe i kaloni në këmbë. Opsioni për t’u mbështetur aq larg sa dëshironi të dy.

2 Stili i qenit në sediljen e pasme.

Ngjitu në sediljen e pasme, më pas hip në të katër këmbët. Lëreni partnerin tuaj të gjunjëzohet pas jush dhe të hyni, duke e mbështjellë pjesën e sipërme të trupit mbi tuajin.

3 Guaskë deti

Në sediljen e pasme, shtrihuni në shpinë me këmbët tuaja të ngritura deri në fund dhe kyçet e këmbëve sa më afër shpatullave/kokës.

4 Om

Lëreni partnerin tuaj të ulet këmbëkryq në sediljen e makinës, më pas ulu në prehrin e tij përballë tij. Mbështillini këmbët rreth tyre dhe përqafoni njëri-tjetrin për mbështetje.

5 Luga e kundërt.

Ngjituni në sediljen e pasme, më pas shtrihuni dhe kthehuni në anët tuaja për t’u përballur me njëri-tjetrin. Shkoni drejt njëri-tjetrit derisa ai të mund të hyjë tek ju dhe përdorni krahët dhe pjesë të ndryshme të makinës, si dorezën e derës për t’ju mbështetur.

6 Merimanga

Të dy uleni në sediljen e pasme me këmbët drejt njëri-tjetrit, me krahët mbrapa për të mbështetur veten.

Linku: https://www.womenshealthmag.com/sex-and-love/a19903570/car-sex-positions/

Burimi i fotos:pexele.com