Home Lifestyle Studiuesit tregojnë pse njerëzit janë më të interesuar për seks gjatë festave
Studiuesit tregojnë pse njerëzit janë më të interesuar për seks gjatë festave
0

Studiuesit tregojnë pse njerëzit janë më të interesuar për seks gjatë festave

0
0

Një studim i ri ka treguar disa arsye pse njerëzit kanë më shumë dëshirë për seks gjatë periudhave kur ka festa.

Studiuesit në SHBA dhe Portugali zbuluan se interesi për seksin nuk ka të bëjë aq shumë me stinën, aq sa ka të bëjë me kulturën dhe disponimin.

Ata tregojnë si u rrit interesi për seks gjatë kohës së Krishtlindjes.

Në mënyrë të ngjashme, në vendet myslimane, sasia e kërkimeve në internet për “seks” u rrit rreth festave të tyre.

Shkurtimisht, studimet zbuluan se festimet kryesore kulturore dhe fetare kontribuojnë në një interes më të madh jo vetëm për seksin, por edhe për konceptimin.

Pushimet mund të shtojnë ndjenjat e lumturisë, qetësisë dhe sigurisë dhe si pasojë ditët e pushimeve lidhen ngushtë me festat prandaj kemi një rezultat të tillë në seks.

Linku: https://www.bustle.com/p/why-were-more-interested-in-sex-around-the-holidays-according-to-science.

Burimi i fotos: unsplash.com