Home ShowBiz Erioni i vendos në pozitë të vështirë, Rrushja injoron Anën në mes të skenës
Erioni i vendos në pozitë të vështirë, Rrushja injoron Anën në mes të skenës
0

Erioni i vendos në pozitë të vështirë, Rrushja injoron Anën në mes të skenës

0
0

Ana Lleshi ka realizuar takimin e parë me Erionin dhe gjërat mes tyre sa vijnë dhe po bëhen më të afërta.

Takimi i tyre ka tensionuar Rrushen e cila prej kohësh është përfolur për një romancë me Erionin para se të futej në program,

Ju po bëni një lojë shumë të keqe së bashku dhe nuk do të keni përputhje.

Ana është ngritur ti japë dorën por rrushja e ka injoruar totalisht. Sipas saj mes tyre nuk ka parë asnjë tërheqje fizike.

Një tjetër vajzë që është e përfshirë me Erioni është Mikela e cila një javë më parë e goditi me shuplakë  për sjelljet e tij prej donzhuani.

Linku: https://www.instagram.com/p/CY9kNC6oHrvPANxpVttzlmuiSwbW7GgNWwMRUg0/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/p/CY9j4hII6Jfnj2mQB38AhPHs87opkRLIiRWVGU0/

tags: