Home Lifestyle Truri apo zemra ja kush bie më shpejt në dashuri tek meshkujt dhe femrat
Truri apo zemra ja kush bie më shpejt në dashuri tek meshkujt dhe femrat
0

Truri apo zemra ja kush bie më shpejt në dashuri tek meshkujt dhe femrat

0
0

Studime të shumta janë bërë për të zbuluar se si dashurojnë meshkujt dhe femrat.

Sipas rezultateve meshkujt dashurojnë me mendje më shumë se me zemër.

Ata janë më të ftoht në zgjedhjet e tyre dhe si pasojë përpara se të mendojnë për ndjenjat mendojnë për interest e tyre të jetës.

Ndërsa femrat ishin të prirura të dashurojnë me zemër.

Shumica prej tyre vënë në plan të parë ndjenjat dhe pse mund të jenë lënduar disa herë.

Megjithatë studiuesit kanë theksuar se ka raste që mund të bëjnë përjashtim për secilën gjini.

Linku: https://www.bustle.com/

Burimi i fotos: pexele.com