Home Lifestyle Pozicioni i vitit! Femrat e adhurojnë por për meshkujt është sfidë
Pozicioni i vitit! Femrat e adhurojnë por për meshkujt është sfidë
0

Pozicioni i vitit! Femrat e adhurojnë por për meshkujt është sfidë

0
0

Të gjithë duan të jenë sa më të informuar kur vjen puna tek seksi.

Gjatë këtij viti studiuesit kanë evidentuar  pozicionin mbret për femrat dhe hall për meshkujt.

Ekspertët evidentojnë pozicionin “lotus” si të preferuarin e femrave për vitin 2022.

Mashkulli ulet në krevat, karrige me këmbë të lakuara.

Femra është sipër dhe ulet në prehrin e partnerit të saj dhe i mbështjell këmbët rreth tij.

Për meshkujt ky pozicion konsiderhet sfidë më vete.

Duhet pak kohë që partnerët të përshtaten në këtë pozicion, dhe ajo që është e sigurt është që orgazma do të jetëe paharrueshme.

Linku: https://www.ravishly.com/sex-love?page=33

Burimi i fotos:unsplsh.com