Home Lifestyle Poza dhe vendi i preferuar i seksit për çiftet sipas ekspertëve
Poza dhe vendi i preferuar i seksit për çiftet sipas ekspertëve
0

Poza dhe vendi i preferuar i seksit për çiftet sipas ekspertëve

0
0

Kur vjen puna tek marrëdhënia intime të gjithë duan të japin dhe marrin më të mirën.

Ekspertët e seksit shpesh mundohen të na mbajnë të informuar me pozicionet dhe detajet që largojnë çiftet nga monotonia në shtrat.

Sipas studimeve të tyre të fundit prioritet ka marrë shumë seksi para pasqyrës në çdo lloj poze.

Si meshkujt dhe femrat gjatë sondazhit e kanë nënvizuar seksin para pasqyrës si të preferuarin e tyre.

Pozat me shëmbëllim në pasqyrë duket se iu japin një afeksion të veçantë gjatë intimitetit.

Linku: https://www.ravishly.com/

Burimi i fotoshttps://www.pexels.com/photo/grayscale-photo-of-naked-woman-in-a-dark-room-1271374/