Home Lifestyle Disa teknika gjatë larjes që iu ndihmojnë të keni flokë më të shëndetshëm
Disa teknika gjatë larjes që iu ndihmojnë të keni flokë më të shëndetshëm
0

Disa teknika gjatë larjes që iu ndihmojnë të keni flokë më të shëndetshëm

0
0

Krihni flokët para se ti lani.

Të kesh flokët e krehur do të ndihmojë në shpërndarjen e duhur të shampos dhe tharjes.

Masazhoni kokën me shampo.

Bëjini me të vërtetë një masazh të mirë skalpit tuaj dhe mos harroni të futeni poshtë flokëve, duke marrë të gjitha rrënjët afër qafës.

Lërini flokët të thahen 50% përpara se t’i krehni.

Përpiquni t’i thani flokët me peshqir dhe lërini të thahen në formë natyrale.

Lajini flokët nga fundi dhe punoni lart.

Gjithmonë krihni flokët nga poshtë dhe ngrini lart. Do të jetë shumë më e lehtë për të hequr çdo ngatërresë dhe bëhet më komode.

Shmangni fshirjen e ashpër me peshqir. 

Ky veprim e acaron dhe e këput më shumë flokun tuaj.

Linku: https://www.haircooki.com.au/blogs/hair-cooki-zero-waste-hair-care/5-mistakes-youre-making

Burimi i fotos: unsplash.com