Home Lifestyle Sjelljet që e distancojnë një mashkull që në takim të parë
Sjelljet që e distancojnë një mashkull që në takim të parë
0

Sjelljet që e distancojnë një mashkull që në takim të parë

0
0

Keni qenë mendjembyllur.

Njerëzit mendjengushtë shfaqen si të ngurtë, pretendues dhe mospërfillës. Kur takoni dikë të ri, qëndroni të hapur për të dëgjuar mendimet dhe opinionet e tij. Vërtetimi i këndvështrimit të tij në bisedë ju bën të dukeni intrigues, ndaj shmangni debatin me të. Është mirë të ndash njohuritë e tua, por përpjekja për ta bashkuar atë të bën të dukesh arrogant, kontrollues dhe i vështirë për t’u marrë vesh.

E mërzite atë.

Në anën tjetër të këtij ekstremi, mos e bëni as takimin tuaj të mbajë të gjithë bisedën. Nëse jeni të turpshëm, thjesht thoni kështu dhe ai ndoshta do t’ju ndihmojë duke udhëhequr bisedën.

Takimi iu duket si një marrje në pyetje.

Ruani pyetjet tuaja hetuese për një datë vijuese. Mos pyet me sa gra ka fjetur, mos u interesoni të ardhurat. Dsa detaje kofidenciale duhen shmangur në takimin e parë.

Ju folët për ish-in tuaj.

Një burrë nuk dëshiron të dëgjojë për ish të dashurin / burrin / të dashurin tuaj. Është një tregues se po jetoni në të kaluarën dhe nuk jeni gati për një marrëdhënie të re.

Keni pasur pritshmëri të mëdha.

Mos shkoni në një takim tashmë duke shpresuar për një takim të dytë.

Ju e keni tejkaluar qëndrimin tuaj.

Mos e zgjatni takimin me kokteje pas darkës ose me kërcime në bar. Mos e ndiqni në shtëpi për të dëgjuar muzikë dhe mos e ftoni në shtëpinë tuaj për një kafe nate, kjo e bën të tërhiqet.

Keni dashur se*s menjëherë.

Nëse fleni me të në takim të parë ai do të mendojë se ju e bëni dhe me të tjerët këtë gjë dhe nuk do të jetë i radhës.

Linku: https://www.yourtango.com/experts/knowitallnancy/reasons-guys-never-want-to-see-you-again-for-second-date?utm_medium=amp-mid-recent-block

Burimi i fotos: unsplash.com