Home Business / Technology Përdoruesit e iPhone marrin 21 emoji të reja me iOS 16.4
Përdoruesit e iPhone marrin 21 emoji të reja me iOS 16.4
0

Përdoruesit e iPhone marrin 21 emoji të reja me iOS 16.4

0
0

Përdoruesit e iPhone marrin 21 emoji të reja me iOS 16.4

Fytyrë që dridhet.

Shpreh dridhje nga forca të jashtme si zhurma të forta, tërmete, etj. Përndryshe, mund të përdoret për ‘dridhje’ për shkak të emocioneve si frika, tronditja, mosbesimi, pritjet etj.

Zemra rozë

Përfaqëson dashurinë, miqësinë dhe ndjenjën e ngrohtësisë.

Zemra blu e çelur.

Përfaqëson dashurinë, miqësinë dhe ndjenjat e ngrohtësisë.

Zemra gri.

Përfaqëson miqësinë dhe ndjenjat e ngrohtësisë.

Gomari.

Mund të përdoret për të përfaqësuar kafshën e vogël në një kuptim të mirëfilltë. Përveç kësaj, mund të përdoret për ta quajtur dikë idiot.

Kokë me brirë.

Mund të përdoret për të shprehur kafshët ose personat kokfortë.

Patë.

Mund të përdoret në kontekstin e idiomave si i/e trashë.

Krah i bardhë me pupla.

Mund të përdoret për të folur për fluturimin në kuptimin e mirëfilltë dhe metaforik.

Kandil deti

Një kandil deti me ngjyra të ndezura me një zile kube dhe tentakula të varura dhe kjo është ajo që shpreh.

Lule vjollcë me një kërcell të gjelbër.

Përfaqëson lulet në përgjithësi, ngjyrë vjollce dhe mund të përdoret si simbol për Nevruzin, Vitin e Ri së bashku me pranverën.

Bizele

Mund të përdoret për të folur për perime në përgjithësi.

Xhenxhefil.

Por, mund të përfaqësojë edhe shijen e erëzave, gatimit, etj.

Erashkë.

Mund të përfaqësojë kërcimin japonez. Mund të përdoret për njerëzit që janë adhurues të admiruesve të diçkaje ose dikujt.

Krëhër

Mund të përfaqësojë stilin e flokëve për flokë kaçurrelë dhe të trashë. Mund të përdoret gjithashtu për simbolin e krenarisë së zezë.

Fyell

Përdpret në kuptimin që personi që ia dërgoni mund të jetë fyell nga mendja.

Maracas

Është një mjet që përdoret për të bërë një lloj muzike.

Khanda

Khanda në kuptimin e mirëfilltë që është simboli i sikizmit.

Uarles

Është simboli i lidhjes me valë ose Wi-Fi i mbyllur në një shesh.

Dora që shtyn djathtas.

Profili i një dore të hapur që shtyhet ose pozicionohet me pëllëmbën në të djathtë.

Dora që shtyn majtas.

Zog i zi

Linku: https://www.gadgetsnow.com/slideshows/iphone-users-get-21-new-emojis-with-ios16-4-what-they-mean/photolist/99058296.cms?picid=99058337

Burimi i fotos: unsplash.com

tags: