Home Lifestyle Arsyet e forta pse nuk mund të ndaloni së menduari për të
Arsyet e forta pse nuk mund të ndaloni së menduari për të
0

Arsyet e forta pse nuk mund të ndaloni së menduari për të

0
0

Jeni të magjepsur.

Emocioni i fortë i pasionit e bën të vështirë lënien mënjanë të mendimeve të një personi. Truri juaj prodhon hormone që ju bëjnë të ndiheni të lumtur kur jeni të dashuruar, duke e bërë të vështirë përqendrimin në ndonjë gjë tjetër. Kur bini në dashuri, mendja juaj mund të preokupohet me personin tjetër dhe mund ta gjeni veten duke menduar për të gjatë gjithë kohës.

Ju ndani përvoja të ngjashme.

Përvojat e përbashkëta me të mund të krijojnë një lidhje të fortë, duke e bërë të vështirë ndalimin e të menduarit për to. Nëse keni kujtime të përbashkëta, shaka nga brenda ose përvoja që janë domethënëse për të dy, mund të jetë e vështirë ta harroni atë.

Ka ndjenja të pazgjidhura.

Nuk mund të ndalet së menduari për të. Ndjenjat e pazgjidhura ndaj dikujt gjithashtu mund ta bëjnë të vështirë ndalimin e të menduarit për ta. Nëse keni një dëshirë të paplotësuar për të qenë me dikë që nuk është i disponueshëm, mund ta gjeni veten të mbërthyer në një lak të pafund mendimesh dhe ndjenjash që është e vështirë të kapërcehet.

Ju ka bërë një përshtypje të fort.

Mund të jetë e mundur që nuk mund të ndaloni së menduari për dikë sepse ai ka pasur një ndikim të fortë tek ju. Ky ndikim mund të jetë nëpërmjet mësimeve që ju kanë mësuar, përvojave që keni ndarë ose emocioneve që ata kanë shkaktuar tek ju.

Ju bën të ndiheni mirë me veten tuaj.

Ai ju mbulon gjithmonë me komplimente, ju dëgjon ose ju jep hapësirë kur nuk jeni në gjendjen tuaj më të mirë. Nëse prania e tij ju bën të ndiheni më mirë me veten, mund të keni zhvilluar një lidhje të fortë pozitive që është e vështirë për t’u thyer.

Ju keni qëllime ose vlera të përbashkëta.

Nëse ndani të njëjtin interes ose një vizion të përbashkët për të ardhmen, mund të krijoni një marrëdhënie të fuqishme që është e vështirë të prishet. Ju mund ta gjeni veten duke konsideruar vazhdimisht se si ju dhe të tjerët mund të bashkëpunoni për të arritur objektivat tuaja ose për të bërë një ndryshim në botë.

Ju i mbani të fshehura ndjenjat tuaja për të.

Ju mund të prireni t’i shtypni ndjenjat tuaja për të ndonjëherë. Sa më shumë të përpiqeni ta largoni atë në mendjen tuaj, aq më shumë ka gjasa që të kërcejë dhe t’ju ndjekë edhe në ëndrrat tuaja! Mund të bëhet goxha e bezdisshme dhe ta sjellë atë edhe më shumë në fokus.

Është ngushëllimi juaj.

Nuk mund të ndalni së menduari për të. Nëse ai është vazhdimisht pranë jush, ju mund ta kërkoni pa vetëdije kur keni nevojë për ngushëllim.

Linku: https://www.pinkvilla.com/lifestyle/relationships/cant-stop-thinking-about-him-1221179

Burimi i fotos: pexele.com