Home Lifestyle Zakone të vogla të njerëzve që njohin lumturinë e vërtetë
Zakone të vogla të njerëzve që njohin lumturinë e vërtetë
0

Zakone të vogla të njerëzve që njohin lumturinë e vërtetë

0
0

Ata e dinë se qëndrimi është gjithçka.

Lumturia mund të duket e paarritshme, por shpesh qëndrimi juaj ndikon në ndjenjën tuaj të gëzimit. Në të gjitha situatat, ju sjellni përpara qëndrimin, mentalitetin, paragjykimet dhe besimet tuaja, gjë që ndikon në përvojën tuaj. Kur ndiheni të tensionuar ose të stresuar, bëni një hap prapa dhe vëzhgoni se çfarë po ndodh rreth jush.

Dalin jashtë perspektivës së tyre.

Gëzimi shpesh gjendet kur dilni jashtë këndvështrimit tuaj të vetëm dhe hapni mendjen tuaj ndaj këndvështrimeve të shumta. Ndryshimi i këndvështrimit tuaj ndryshon marrëdhënien tuaj me situatën. Të gjitha situatat kanë më shumë se një anë. Kur jeni të mbërthyer në këndvështrimin tuaj dhe nuk merrni parasysh këndvështrimin e një personi tjetër, nuk jeni të përshtatur me të gjithë përvojën. Lumturia juaj shpesh lidhet me aftësinë për të parë një situatë nga lente të shumta.

Ata janë mirënjohës.

Të mbash vlerësim të thellë në thellësi të qenies suaj për të shijuar përvojat e jetës është ajo që ju ofron mirënjohja. Këto momente janë të shumta. Gatishmëria për të parë bukurinë përreth jush kërkohet për të njohur momentet e shkëlqimit. Mund të jetë e qeshura e përbashkët me një të dashur ose një të huaj, bukuria e një fluture në një kopsht ose ndjenja e diellit në fytyrën tuaj.

Kanë qëllime të zgjuara.

Shumë gjëra mund ta shuajnë lumturinë. Të kesh qëllime realiste dhe të arritshme ju ndihmon të përqendroheni në vendin ku mund të bëni ndryshime. Lumturia shpesh lidhet me ndjenjën e arritjes dhe fokusimit në atë që mund të kontrolloni.

Linku: https://www.yourtango.com/self/tiny-habits-people-know-true-happiness

Burimi i fotos:pexele.com