Home Lifestyle Disa ide që do t’iu bëjnë të kuptoni më shumë për suksesin financiar
Disa ide që do t’iu bëjnë të kuptoni më shumë për suksesin financiar
0

Disa ide që do t’iu bëjnë të kuptoni më shumë për suksesin financiar

0
0

Paratë rrjedhin te njerëzit me energji.

Perceptimi luan një rol të rëndësishëm këtu dhe ne kemi kontroll. Ne mund të zgjedhim të heqim dorë nga mendimet stresuese. Kur ta bëjmë, do të ngrihemi dhe kemi shumë më tepër gjasa të fitojmë para nëse qëllimi ynë është atje. Alternativa është të stresohemi për mungesën e tij, gjë që na bën më pak të prirur të përjetojmë ndonjëherë ndjenjat e mira që shpresonim në fillim.

Ai që ka frikë të humbasë veten do t’i largojë paratë.

Kjo është se si shumë prej nesh i shohin gjërat në mënyrë të pandërgjegjshme. Ne shmangim fitimin e parave sepse kemi frikë të humbasim veten.

Paratë rrjedhin tek ata që kanë më pak nevojë, por e duan më shumë.

Një gjë kurioze ndodh kur ne e lidhim veten me rezultatet e gjërave. Ne varemi nga diçka që funksionon. I gjithë fiziku ynë i përgjigjet kësaj kërkese tek ne për para, dhe ne forcojmë.

Linku: https://www.yourtango.com/self/unconventional-ideas-propel-you-financial-success

Burimi fotos:pexele.com