Home ShowBiz Çfarë i tha Justin Timberlake policisë gjatë arrestimit
Çfarë i tha Justin Timberlake policisë gjatë arrestimit
0

Çfarë i tha Justin Timberlake policisë gjatë arrestimit

0
0

Justin Timberlake refuzoi të testohej për dëmtime dhe dyshohet se u tha autoriteteve se kishte “një martini” kur u arrestua për DWI në Nju Jork më 18 qershor, sipas policisë.

Ai u arrestua nga policia më 18 qershor pasi u duk se ishte në “gjendje të dehur” gjatë një ndalimi trafiku në Sag Harbor, N.Y., sipas një kallëzimi penal të marrë nga NBC News.

Timberlake ishte pas timonit të një BMW-je gri me targa Florida kur u tërhoq rreth orës 12:17 të mëngjesit për drejtimin e një tabele ndalimi dhe dështimi për të qëndruar në anën e djathtë të rrugës, sipas dosjes gjyqësore.

Ndërsa fliste me 43-vjeçarin, autoritetet vunë re se sytë e tij ishin “të përgjakur dhe të qelqtë”, me “një erë të fortë të një pije alkoolike dilte nga fryma e tij”, shkroi në ankesë oficeri i fshatit Sag Harbor, Michael Arkinson. Arkinson gjithashtu vuri në dukje se Timberlake kishte “ngadalësuar fjalimin” dhe “nuk ishte në gjendje të ndante vëmendjen” gjatë gjithë takimit.

Pasi fituesi i Grammy-t “performoi keq në të gjitha testet e standardizuara të maturisë në terren”, Arkinson tha se këngëtarja nuk pranoi të testohej për dëmtim, duke i thënë policisë: “Jo, nuk po bëj një test kimik”.

Ai vazhdoi të refuzonte testin dy herë të tjera përpara se të lexohej të drejtat e Mirandës dhe të arrestohej, sipas Arkinson.

Shikimi erdhi disa orë pasi Timberlake u tërhoq nga oficerët pasi kishte vënë një shenjë ndalimi dhe nuk qëndroi në korsinë e tij të trafikut, sipas policisë Sag Harbor.

Linku: https://www.eonline.com/news/1403935/what-justin-timberlake-told-police-during-dwi-arrest

Burimi i fotos:https://www.instagram.com/justintimberlake/

tags: