Home Tag "18 vjec"

Rezarta kthehet pas në kohë, nuk do ta besoni si dukej 18 vjeç

0
Të gjithë bëhen nostalgjik për vitet e kaluara dhe shumë herë lundrojnë mes fotosh për të kujtuar momentet më të bukura. Kështu ka bërë edhe Rezarta Shkurta e cila është kthyer disa vite pas në kohë duke sjellë një foto të vjetër të saj kur ishte vetëm 18 vjeç. “18 vjeç seti i parë artistik”, […]