Home Tag "41 vjece me nder"

“I mbaj me nder”, Fjodora Fjora zbulon moshën dhe do habiteni

0
Fjodora Fjora është një nga moderatoret shqiptare, me një eksperiencë të gjatë në gazetarinë televizive, e cila karakterizohet për qetësinë dhe seriozitetin gjatë intervistave. Ajo është një nga gazetaret me një ekpserincë të gjatë televizive dhe vazhdimisht ka sjellë për publikun formate emisionesh mjaft inetresante. Por pak kush e di se çfarë moshe ka moderatorja […]