Home Tag "Acromax Rewind"

“Acromax Rewind”, skena që bashkoi këngëtarët e miliona klikimeve

0
Këngët që bënë revolucion në muzikën shqiptare, këngët që u dëgjuan me miliona herë, që u kënduan njëzëri për muaj me radhë rikthehen sërish, këtë herë në një mënyrë krejt të veçantë. “Acromax Media” në bashkëpunim me “Tv Klan”, kanë vendosur ti japin jetë një prej projekteve më të rëndësishme realizuar së fundmi. “Acromax Rewind”, […]

Vihet në jetë projekti madhështor, për të gjithë nostalgjikët, rikthehen hitet që bënë bujë

0
Hite që i kemi dëgjuar dhe ridëgjuar mijëra herë, këngë që kanë bërë historinë rikthehen sërish në një projekt madhështor. Akromax Media prezanton “Acromax Rewind”, një prej projekteve më të rëndësishme që do të rikthejë në kujtesën tuaj këngët që thyen rekorde klikimesh ndër vite. Emrat më të njohur të muzikës shqiptare, ata që prej […]