Home Tag "banane"

Konsumoni banane për të lindur djem

0
Çiftet e reja që duan të bëhen me fëmijë, në jo pak raste shprehin paraprakisht dëshirën për gjininë e fëmijës. Ekspertët tashmë e kanë zgjidhjen të paktën për të patur fëmijë të seksit mashkull. Sipas një studimi, kaliumi një produkt që gjendet në disa ushqime dhe kryesisht tek banania, rrit shanset për të patur djem, […]

7 ushqimet që ulin nivelin e stresit

389
Ushqimet që hani kanë një impakt dramatik në nivelet e stresit të trupit tuaj. Disa ushqime mund ta ulin dhe mund ta rrisin sasinë hormonale në trupin tuaj, të cilat ndihmojmë për të luftuar stresin: ndërsa ushqime të tjera në fakt rrisin nivelin tuaj të stresit. Në fakt estrogjeni, testosteroni, dopamina, insulina, kortizoli dhe serotonina, […]