Home Tag "bien"

Çfarë ndodhi?! Facebook dhe Instagram “fiken” për disa orë

0
Rrjetet sociale Facebook dhe Instagram kanë patur probleme për disa orë rresht ditën e djeshme në të gjithë botën, duke pësuar shkëputje të herëpashershme që nuk lejonin disa përdorues që të logohen nëpër adresat e tyre. Përdoruesit e mediave sociale në pjesë të ndryshme në të githë globin, u prekën nga kjo ndëprerje ku përdoruesve […]

Ndryshon tregu i muzikës në Gjermani, si po zhvendoset audienca

0
Të ardhurat e regjistruara nga tregu i muzikës në Gjermani ranë me 0.4% në vitin 2018, sipas shifrave të publikuara nga shoqata e industrisë gjermane të muzikës Bundesverband Musikindustrie (BVMI). Të ardhurat totale në të gjithë vendin nga CD, downloads, vinyl dhe streaming në vitin 2018 ishin 1.58 miliardë euro. Ndërkohë që i gjithë tregu […]