Home Tag "bonbon"

Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin

20.27K
Mediat gjermane kanë shkruar së fundmi për Era Istrefin. Më poshtë paraqitet lajmi i shkruar prej tyre. “Era ka shumë kohë që quhet si pop-star në Shqipëri dhe Kosovë, veçanërisht për arsye të suksesit të motrës së saj më të madhe Nora Istrefi. Ajo e filloi karrierën e saj në shtetin e vogël, përballë bregut […]