Home ShowBiz Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin
Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin
0

Ja se çfarë shkruajnë në fakt mediat Gjermane për Era Istrefin

20.27K
0

Mediat gjermane kanë shkruar së fundmi për Era Istrefin. Më poshtë paraqitet lajmi i shkruar prej tyre.

“Era ka shumë kohë që quhet si pop-star në Shqipëri dhe Kosovë, veçanërisht për arsye të suksesit të motrës së saj më të madhe Nora Istrefi. Ajo e filloi karrierën e saj në shtetin e vogël, përballë bregut lindor të Italisë, para disa vitesh dhe përgatiti rrugën e karrierës për motrën e saj. Tekstet e Erës janë pjesërisht Anglisht dhe pjesërisht Shqip dhe është e vërtetë që bëhen nga të tjerë krahasime me Rihannën. Nga ana muzikore ajo bën më shumë muzikë elektronike dhe zëri i Erës tregon që nuk e ka fuqinë e Rihannës.”

Ata kanë dhënë edhe një përshkrim të “Bonbon” me 140 shkronja.

“Shpjegimi BONBON në 140 shkronja: për të kërcyer pak, për të bërë pak si Rihanna dhe për tu surprizuar nga një pop-star nga Kosova – kjo është Era Istrefi me “BonBon”.”

Cituar nga media gjermane:

“Për të shitur mend: Edhe nëse ekzistojnë nga palë të treta krahasime midis Erës, Sias dhe Rihannës, Era ka një rrugë të gjatë para vetes. Për krahasim: “Bonbon” ka arritur 30 million klikime në YouTube në total, ndërsa Rihanna me “Work” ka bërë vetëm në muajin e parë 100 million klikime!”

Më poshtë është një pjesë e lajmit të publikuar në median gjermane, nga burimi:
http://www1.wdr.de/radio/1live/musik/neu-fuer-den-sektor/era-istrefi-bonbon-diggi-100.html

“Tatsächlich ist Era schon länger ein ziemlich angesagter Pop-Star in Albanien und Kosovo, nicht zuletzt durch den enormen Erfolg ihrer älteren Schwester Nora. Die startete ihre sehr erfolgreiche Karriere in dem kleinen Land, gegenüber der Ostküste Italiens, schon ein paar Jahre vor Era und hat somit auch den Weg für ihre jüngere Schwester geebnet. Ihre Texte sind teils englisch, teils albanisch und Vergleiche zu Rihanna passen durchaus. Musikalisch ist das jedoch stärker elektronisch und Eras Stimme zeigt zumindest hier nicht ganz die Power von Rihanna.

“BONBON” IN 140-ZEICHEN: Bisschen tanzen, bisschen mit Rihanna verwechseln, bisschen überraschen lassen vom Pop-Star aus dem Kosovo – Era Istrefi und ihrem “BonBon”.

“ANGEBERWISSEN: Obwohl es Vergleiche zwischen Era, Sia und Rihanna gibt hat Era noch einen weiten Weg vor sich. Zum Vergleich: “BonBon” hat in drei Monaten fast 30 Millionen Views auf Youtube, Rihanna mit “Work” hat nach nicht mal einem Monat über 100 Millionen!“

Burimi i fotos së Rihanna-s: http://images.entertainment.ie/images_content/rectangle/620×372/RihannaPerfume.jpg

Burimi i fotos së Erës: https://img-s2.onedio.com/id-56a4021e9af2e6464051bdcb/rev-0/w-500/h-500/f-jpg/s-54198ff03d1365fd71cb27e7f75dac39cf1140ef.jpg