Home Tag "dhe Xhimi"

Shumë lartë atmosfera, “Po vin cikat” dhe Xhimi

0
Xhimi ka sjellë vërtetë një këngë zbavitëse. Klipi i tij “Po vin cikat” flitet për ”ecejaket” dhe lojrat e femrave me meshkujt e ditëve të sotme. Por siç e thotë edhe vetë Xhimi në refren “ Kjo jetë si llotari, sot je boss nesër s’ki, ekspert jam ne dashni…” dhe mjafton kjo për të qenë […]