Home Tag "dreq"

Enca na lajmëron për…

0
Diva shqiptare Enca nuk ka të ndalur, ajo do të vi sërish me një projekt që është duke e realizuar. Enca në një postim në instagram na lajmëron që në shtator do të publikojë projektin e rradhës por për herë të parë bëhet fjalë për një këngë vetëm në anglisht. Por ajo ka zbuluar edhe […]

Kujt i thotë Enca “Dreq”

4.88K
Është lançuar sot në orën 16.00 coming soon- i më i ri dhe i shumëpritur i klipit “Dreq” të Encës. Në kanalin e saj zyrtar në Youtube ka dalë për herë të parë ky trailer. Por se kujt i thotë Enca “Dreq”, mbetet për të zbuluar. Më poshtë është edhe trailer- i.