Home Tag "efekte"

Blunt & Real sapo publikuan klipin e ri te titulluar “Gjini Gjini”

0
Sapo është lançuar klipi më i ri nga Blunt & Real, çunat premtuan që do të ishte një projekt krejtësisht ndryshe dhe e mbajtën premtimin. “Gjini Gjini” është një projekt shumë i veçantë, me efekte të ndryshme. Me një muzikë shume ritmike të punuar nga vetë Blunt & Real në bashkëpunim më Florent Boshnjakun dhe […]