Home Tag "event"

Andi Murra realizon takimin në Tiranë me grupin famshëm të kërcimit

0
Një lajm i mrekullueshem vjen për kërcimin modern ne Shqiperi. Grupi më i famshëm  “Royal Family” të cilët performojnë me Justin Bieber, Rihana, Jeniffer Lopez, Ciara, Psy, Elton John etj  vijnë në Shqipëri në Akademinë e kërcimit “Quest Style Crew” i cili drejtohet nga Andi Murra. Duket e pabesueshme por ata me datë 19 Shkurt […]

Luar Arani në një nismë gjigande për sportin – „Ambasadorët e Sportit“ vjen edhe në Shqipëri

0
Ajo nuk është vetëm këngëtarja me zërin e ëmbël, Luar tashmë është pjesë prej 8 vitesh në Gjermani në nismën „Ambasadorët e Futbollit“ e cila është një menaxhere e këtij projekti. Ajo gjithashtu ka dashur që ky projekt të jetë pjesë dhe e vëndit të saj Shqipërisë. Mbrëmë është mbajtur një super event gjigant pikërisht […]

Mc Kresha kërkon të bëhet mbret dhe vendos kurorë!

0
Mc Kresha mesa duket paska një preferencë të padëshmuar më parë për të qënë “Mbret”. Kemi një arsye që e themi këtë. Ai ka postuar foto të një posteri, të një eventi ku do të jetë pjesëmarrës dhe në foto është shfaqur me një kurorë në kokë. Nëse ka dëshirë të bëhet mbret i vendit, […]

Ja një fakt interesant për eventet ku performon Adrian Gaxha

0
Adrian Gaxha përveçse për muzikën që këndon dallon edhe si një djalosh simpatik. Ai ka postuar një foto në Instagramin e tij, përgjatë një performance. Në fakt ai sigurisht që e ka postuar këtë për të dëshmuar dhe për të falënderuar të pranishmit në event si dhe për të shprehur kënaqësinë që ka përjetuar përgjatë […]