Home ShowBiz Luar Arani në një nismë gjigande për sportin – „Ambasadorët e Sportit“ vjen edhe në Shqipëri
Luar Arani në një nismë gjigande për sportin – „Ambasadorët e Sportit“ vjen edhe në Shqipëri
0

Luar Arani në një nismë gjigande për sportin – „Ambasadorët e Sportit“ vjen edhe në Shqipëri

0
0

Ajo nuk është vetëm këngëtarja me zërin e ëmbël, Luar tashmë është pjesë prej 8 vitesh në Gjermani në nismën „Ambasadorët e Futbollit“ e cila është një menaxhere e këtij projekti.

Ajo gjithashtu ka dashur që ky projekt të jetë pjesë dhe e vëndit të saj Shqipërisë. Mbrëmë është mbajtur një super event gjigant pikërisht për këtë projekt të Luarit.

Pjesë e këtij eventi ka qënë shumë personazhe publik Shqiptarë si edhe stafi i ArkivaShqip.

Luar duhet përgëzuar për këtë nismë që ka ndërrmarrë për vëndin e saj të lindjes.

 

Më poshtë gjënden disa nga fotot dhe videot nga eventi:

WhatsApp Image 2018-09-29 at 13.39.52(1)

WhatsApp Image 2018-09-29 at 13.39.52

Burimi i fotove dhe i videove: © ArkivaShqip

Link: https://www.instagram.com/p/Bmxi2lcAMSC/?taken-by=luararani

Link: https://www.instagram.com/p/Bm-c8XyASXT/?taken-by=luararani

Link: https://www.instagram.com/p/Bm-dID9AG9K/?taken-by=luararani

Link: https://www.instagram.com/p/Bm-dTMRA27s/?taken-by=luararani

Link: https://www.instagram.com/p/BoTpIfhAIV6/?taken-by=soni_malaj

2018-09-29 14_22_08-Window

Link: https://www.instagram.com/ervinkurti/

2018-09-29 14_23_33-Window

Link: https://www.instagram.com/eraldorexho/

2018-09-29 14_26_27-Window

Link: https://www.instagram.com/ori_nebijaj/

Burimi i fotos kryesore: https://www.instagram.com/p/BnZf8PbgGPB/?taken-by=luararani