Home Tag "gjobe"

U gjobit me 10 milion lekë, reagon ashpër gazetarja Sonila Meço

0
Gazetarja Sonila Meço ka njoftuar përmes një statusi në facebook se është gjobitur me 10 milion lekë të vjetra si masë administrative nga Inspektoriati Shtetëror Shëndetësor. Kjo gjobë është vënë pasi në studio nuk ishin dy por tre persona çka bie në kundërshtim me rregullat e vendosura. Në reagimin e saj të gjatë në Facebook […]

Yotube merr gjobën më të lartë në histori, shikoni çfarë ka ndodhur..

0
Yotube është gjobitur së fundmi me shifrën më të lartë të vendosur ndonjëherë. Gjoba prej 170 milion dollarësh është vendosur pasi ky kanal akuzohet për mbledhje dhe shpërndarje të paligjshme të të dhënave personale të përdoruesve fëmijë nën moshën 13 vjeçare. Sipas akuzave, kanali në fjalë ka gjurmuar përdoruesit e kanaleve për fëmijë pa lejën […]