Home Tag "Jon Gjebreas"

Motra ka diçka për t’i thënë Jon Gjebreas

0
Për pjesën më të madhe të opinionit publik, ata janë familja shembull. Flasim për familjen e të mirnjohurit Ardit Gjebrea e cila është shumë e dashur për publikun. Mesa duket Annës, vajzës së Arditit, i mungon vëllai i saj. Ajo ka shprehur se i mungon vëllai i saj të shkruar në letër të cilën i’a ka […]

Në shtëpinë e bukur të Merlin dhe Jon Gjebreas

0
Pak muaj më parë ata zyrtarizuan lidhjen e tyre dhe tashmë po jetojnë në SHBA. Nga publikimet e tyre shihet se të dy janë një çift “për shtëpi”. Duken mjaft të lumtur me njëri tjetrin dhe nuk reshtin duke ia shprehur publikisht dashurinë njëri-tjetrit. Por Merlin duket se na ka treguar pak nga shtëpia në […]