Home Tag "lali"

Të ka lali shpirt – Hit botëror prej fillimit sot 180 Milion Shikime

8.06K
Të ka lali shpirt – Kënga që surprizoi të gjithë Shqiptarët. Shumë e kritikuan këtë projekt edhe pse dëgjohej kudo dhe nga të gjithë. Të tjerë akuzuan për falsifikim shikimesh, por faktet flisnin vetë, pasi kënga është luajtur në hotelet më luksoze të Turqisë, është liçensuar në 5 gjuhë të ndryshme të botës dhe është […]