Home ShowBiz Të ka lali shpirt – Hit botëror prej fillimit sot 180 Milion Shikime
Të ka lali shpirt – Hit botëror prej fillimit sot 180 Milion Shikime
0

Të ka lali shpirt – Hit botëror prej fillimit sot 180 Milion Shikime

8.06K
0

Të ka lali shpirt – Kënga që surprizoi të gjithë Shqiptarët. Shumë e kritikuan këtë projekt edhe pse dëgjohej kudo dhe nga të gjithë. Të tjerë akuzuan për falsifikim shikimesh, por faktet flisnin vetë, pasi kënga është luajtur në hotelet më luksoze të Turqisë, është liçensuar në 5 gjuhë të ndryshme të botës dhe është luajtur në evente publike si ndeshje futbolli apo diskoteka me emër të Zvicrës, për publikun zvicerian.

Sot klipi arrin 180 Milion Shikime – Dhe shënon shikueshmërinë më të lartë që ka arritur ndonjëherë online ndonjë material Shqip folës në të gjithë historinë e muzikës Shqip.

Më poshtë paraqitet postimi i Silvës në facebook.