Home Tag "marinsja që u “zhvesh”"

Shannon, marinsja që u “zhvesh” për Instagramin

0
29-vjeçarja Shannon Ihrke, nga Minesota e Shteteve të Bashkuara është shndërruar në yllin e ri të Instagramit. Fotot e saj “të nxehta” po përhapen me shpejtësi në rrjetet sociale dhe vajza ka pushtuar faqet e mediave rozë përtej Atlantikut. Vitet nën betim dhe armë nuk i dhanë as karrierën dhe as famën që do të […]