Home Tag "mbyllet"

Emergjenca COVID-19, ndërpret edhe Portokallinë, ja njoftimi i stafit

0
Pavarësisht situatës në të cilën ndodhet vendi dhe ndërprerjes së shumë programeve televizive, duket se spektakli “Portokalli” e gjeti një zgjidhje duke prodhuar humor nga shtëpitë e aktorëve përmes të ashtuquajturit “Ditari i karantinës”. Por së fundmi në faqen zyrtare të spektakli në instagram njoftohet se fatkeqësisht spektakli i humorit nuk do të transmetohet më […]