Home ShowBiz Nuk ka funksionuar mes nesh siç don publiku, Donaldi mbyll historinë me Borën
Nuk ka funksionuar mes nesh siç don publiku, Donaldi mbyll historinë me Borën
0

Nuk ka funksionuar mes nesh siç don publiku, Donaldi mbyll historinë me Borën

0
0

Për sa i përket trekëndëshit të krijuar Donaldi u shpreh se dëshiron të mos e kthejë kokën mbrapa por të vazhdojë para.

Ai tregoi se ka qenë në një situatë aspak të lehtë pasi i dinte shumë mirë se si mund të përktheheshin gjërat jashtë shtëpisë.

Nuk i bëj gjërat siç i don publiku por siç dua dhe ndjehem unë.

Unë e kam thënë edhe kur ka qenë Semi brenda që jam single,e kisha bërë të qartë.Nuk e di se çfarë kupton publiku me single.
Një mesazh, një letër, mund të ishte bukur për publikun, por për marrëdhënien time që kam pasur jashtë nuk kanë funksionuar asnjëherë mesazhet e letrat.

I bëj gjërat ashtu siç i mendoj, jo ashtu siç i shohin të tjerët.

Linku: https://www.instagram.com/p/CXMoCqelZJc/

Burimi i fotos: https://www.instagram.com/donaldveshaj/?hl=en