Home Tag "më pak"

Disa mënyra për ta bërë punën më pak të lodhshme për punonjësit

0
Jepini përparësi shëndetit të punonjësve T’u tregoni punonjësve se kujdeseni për shëndetin dhe mirëqenien e tyre është edhe më e rëndësishme. Nëse punonjësit mendojnë se shëndeti i tyre fizik ose mendor është në rrezik në vendin e punës, ata mund të përfundojnë të frustruar dhe të mërzitur dhe nuk do të ndihen të respektuar. Kjo […]

Veprimet që iu bëjnë një epror më pak të mirë

0
Bërtisni. Ngritja e zërit vend e pavend iu bën të dobët dhe negative në udhëheqje. Ju i kërkoni stafit tuaj të kryejë detyrat tuaja personale. Pastrim kimik? Zbritja e qenve? Kjo është kaq klishe dhe shumë e gabuar për udhëheqësit profesional. Ju fyeni/zhvlerësoni punonjësit tuaj. Çdo person në ekipin tuaj u punësua për një arsye; […]