Home Tag "motivimi"

Strategjitë që krijojnë baza të forta motivimi tek studentët

0
Kultivoni vetë-bisedë të orientuar drejt zotërimit. Në kërkimin psikologjik, ekziston një teori e quajtur vetë-atribuim, e cila eksploron ndryshimet midis një orientimi të pafuqishëm dhe një orientimi rritës/mjeshtëror. Të menduarit 360 “Modeli dhe programi i funksionit ekzekutiv të të menduarit 360”, i zhvilluar nga Kristen Jacobsen dhe Sarah Ward, ndihmon në mësimin e aftësive “si” […]

Joeli kërcen nga gëzimi, Ermali tregon se si duhen motivuar fëmijët

0
Aktori Ermal Mamaqi është shumë aktiv në rrjetet sociale ku e shohim të shpërndajë herë pas herë edhe momente familjare. Këtë herë ai ju ka dhënë një leksion shumë të mirë të gjithë prindërve me fëmijë përmes një videoje të Joelit duke luajtur futboll lidhur me mënyrën se si duhet ti motivojmë fëmijët për t’ja […]