Home Tag "#pantone"

Tendencat e ngjyrave për vitin 2023, mbizotërojnë nuancat e ngrohta

0
Është koha për të parë tendencat e ngjyrave për vitin 2023. Ngjyrat që përdorim në shtëpitë tona pasqyrojnë fuqishëm personalitetin dhe stilin tonë. Ndërsa disa njerëz gravitojnë drejt ngjyrave të përjetshme dhe klasike të bojës, të tjerët duan të bëhen pak më të guximshme duke shtuar tone ngjyrash të gjalla në shtëpitë e tyre. Çdo […]