Home Tag "Pas fejesës Granit Xhaka"

Pas fejesës Granit Xhaka “sfidon” Encën

0
Të gjithë duan të kenë sa më shumë ndjekës dhe pëlqime, por kurorën si “Mbretëresha e Instagramit” deri më sot e ka mbajtur Enca me 1.6 milionë ndjekës. Numri i ndjekësve në Instagram është kthyer në një mani për VIP-at si të huaj ashtu edhe shqiptarë. Mirëpo vendin e parë Enca nuk e ka të […]