Home Tag "portugalia"

Portugalia thyen rekord 20 milionë vizitorë vetëm në vitin 2017

0
Portugalia po ri-zbulohet. Vendi mirëpriti një rekord prej më shumë se 20 milion vizitorësh në 2017, me 685,000 nga SHBA, që paraqet një rekord të lartë gjithashtu. Vendi përfitoi vitin e kaluar më shumë se 15 miliardë euro (18.5 miliardë dollarë) në të ardhurat nga turizmi, që paraqet një rritje prej 23.6% gjatë 2016 me […]

5 informacione që nuk i dini mbi Portugalinë…

0
Disa nga të mirat e vendit të Portugalisë e dini që janë sekrete, janë disa gjëra të cilat e bëjnë Portugalinë destinacionin që duhet të frekuentoni këtë vit. Më poshtë gjendet një listë me disa nga gjërat që ju nuk i dini mbi këtë vend: 1) Portugalia është destinacioni i parë që ka startuar me […]

9 vendet fantastike për të vizituar në Dhjetor

0
Dihet që muaji Dhjetor është muaji më i bukur i gjithë sezonit të dimrit sepse është i përfshirë me festa dhe në fund të këtij muaji në mbarë botën bëhet ndërrimi i viteve. Prandj shumë njerëz duke e shfrytëzuar që ky muaj përveçse festave që mezi priten është edhe muaj pushimesh, pushimeve dimërore. Por nëse […]