Home Tag "reperi i ri"

“Kënga që e përshkruan deri në pikën e fundit?” Majk zbulon titullin

0
Ai numëron një sërë hitesh në tregun muzikor shqiptar. Fjala është për Majk, që rradhitet mes reperëve më të suksesshëm shqiptar. Vetëm vitet e fundit ai ka fituar një famë shumë të madhe dhe ka arritur që të mbledhë një numër të madh ndjekësisht në profilin e tij në Instagram. Gjatë një bisedimi “pyetje-përgjigje”, me ndjekësit […]