Home Tag "ruenca"

Kujt i thotë Enca “Dreq”

4.88K
Është lançuar sot në orën 16.00 coming soon- i më i ri dhe i shumëpritur i klipit “Dreq” të Encës. Në kanalin e saj zyrtar në Youtube ka dalë për herë të parë ky trailer. Por se kujt i thotë Enca “Dreq”, mbetet për të zbuluar. Më poshtë është edhe trailer- i.