Home Tag "#sexual"

Mësoni 7 arsyet pse dimri është stina më e mirë për seks

0
Dimri do të thotë të mblidheni në shtrat së bashku. Do të thotë të përqafohesh, të ndërtosh fortesa me batanije dhe më pas të bësh seks brenda tyre. Do të thotë të pish çokollatë të nxehtë ose musht uiski më pas, duke u shijuar në atë shkëlqimin post-koital në vend që të vraposh për të […]

Disa fakte interesante që femrat duhet të dinë për seksin oral

0
Seksi oral është një seks “i vërtetë”. Gratë japin më shumë sesa marrin. Seksi oral mund t’i ndihmojë çiftet të ndihen më të lidhur. Mund të çojë në orgazma të mahnitshme. Seksi oral mund të shkaktojë klamidia ose gonorre. Virusi Zika mund të jetë një tjetër pasojë. Seksi oral mund të transmetojë HPV, i cili […]

10 arsye pse mastrubimi kënaq më tepër se seksi

0
Ju nuk keni pse të merreni me biseda të pista të denjë për t’u grindur. Flokët e askujt tjetër nuk do të hyjnë në gojën tuaj. Ju mund të eksperimentoni për sa i përket vaginës së zemrës suaj pa frikësuar askënd. Të qenit egoist konsiderohet një gjë e mirë. Dy fjalë: orgazma të shumta. Nuk […]

Zbuloni 6 pjesët e trupit të ndjeshme ndaj kënaqësisë që nuk e dinit se ekzistonin

0
1.Perineumi Perineumi është “ajo pjesa e vogël e lëkurës midis organeve gjenitale dhe rektumit, e cila mund të japë kënaqësi të pamasë”. Sugjerohet ta stimuloni me gishtat, gjuhën ose vibratorin tuaj të preferuar. 2.Gishtërinjtë e këmbës Gishtërinjtë e këmbës është një tjetër zonë eksituese. Provoni të thithni gishtat e partnerit tuaj dhe do të shihni […]

Si ndikon depresioni në seks, ja si mund të gjeni zgjidhje

0
Depresioni mund të ketë një ndikim të thellë në marrëdhëniet seksuale. Mund të pengojë aftësinë tonë për t’u ndjerë të sigurt emocionalisht me partnerin tonë dhe mund të na heqë dëshirën dhe kënaqësinë e lidhjes seksuale. Disa nga problemet më të zakonshme që mund të shkaktojë depresioni: Mungesa e kënaqësisë Njerëzit në depresion nuk gjejnë […]