Home Tag "shtëpiake"

Përfitimet e mundshme shëndetësore të të pasurit një kafshë shtëpiake

0
Kafshët shtëpiake mund të shtojnë jetën tuaj në shumë mënyra, por a e dini se ato mund të luajnë një rol në shëndetin tuaj? Zbuloni pesë përfitime të mundshme shëndetësore të të pasurit një kafshë shtëpiake. Mbështet shëndetin e zemrës. Hulumtimet tregojnë se pronësia e kafshëve shtëpiake ul rrezikun e vdekjes nga shkaqe natyrore në […]

Disa kura shtëpiake për lëkurën e yndyrshme

0
Lëkura e yndyrshme dhe aknet janë sfiduese për t’u menaxhuar. Megjithatë rutginat shtëpiake shpesh reduktojnë simptomat pa përdorimin e barnave me recetë ose regjimeve të shtrenjta të kujdesit të lëkurës. Këtu janë 10 hapa për lëkurën e yndyrshme që mund t’i provoni në shtëpi. Lani fytyrën. Duket e qartë, por shumë njerëz me lëkurë të […]

‘Dita Ndërkombëtare e Kafshëve Shtëpiake’, ja çfarë mund të bëni ndryshe sot për miqtë tuaj special

0
Colleen Paige, avokate e mirëqenies së kafshëve dhe eksperte e stilit të jetesës së kafshëve shtëpiake dhe familjes, themeloi Ditën Ndërkombëtare të Kafshëve Shtëpiake në vitin 2006 për të festuar gëzimin që mund të sjellin kafshët shtëpiake. Dita Kombëtare e kafshëve shtëpiake është një festë vjetore që zhvillohet më 11 prill. Është një mundësi për […]