Home Tag "toksinat"

Nëse keni këto shenja, trupi juaj është i mbushur me toksina

0
Të gjithë jemi të ekspozuar ndaj toksinave në përditshëmërinë tonë dhe padyshim të gjithë kemi nivele të ndryshmesh helmesh në organizëm. Por nëse trupi juaj është i tejmbushur me toksina janë disa shenja treguese që e tregojnë qartë këtë gjë. Më konkretisht një tregues i lartë i toksinave në trup janë problemet me memorien, fakti […]